Instagram

lørdag 3. mars 2012

Potet-nytt

Kan melde om mange lubne groer på potetene som står til forgroing! Og det var vel det jeg skulle håpe på? Første gang jeg skal prøve meg på å sette poteter..Kan ellers melde om vårsol i vinduskarmen, og slikt blir man jo i godt humør av :-)


Håper alle har en fin vårdag! <3

3 kommentarer:

 1. God helg til deg også :) I dag har jeg sådd 10 forskjellige tomatplanter.. blir spennende tenker jeg :) God at det våres...sakte men sikkert. hilse fra Merethe

  SvarSlett
 2. Jeg har også satt mine til groing... for første gang er jeg i rute med akkurat det=) Måtte ta en titt på mine, men litt for tidlig enda... Dette blir helt sikkert kjempebra=) Håper du får ei fortsatt fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Så fine groer du har på potetene dine :) Har ikke kommet lengre enn å sortere ut råtne poteter fra kandidatene mine. Bruker sånne soppkasser fra butikken til å gro dem i (i fjor grodde de forresten fast i kassene :/ litt seint med utplaning hehe)

  Poteter er greie planter p ha med å gjøre, så dette får du nok til. Bare husk å hyppe jord inntil plantene mens de vokser så slipper du grønne knoller og plantene produserer mer :)

  Ha en fin søndag :D

  SvarSlett