Instagram

søndag 4. mars 2012

Blodbeger - hva er greia?

Ser rundt omkring på hageblogger at det er veldig mange som skriver om blodbeger. Dette er en helt ukjent plante for meg... Er det noe helt spesielt med denne planten? Når jeg googler den kommer det opp flotte bilder som dette her:


Er det sannsynlig å få til sånne flotte resultat av denne planten?

4 kommentarer:

 1. Jeg har også fått med meg denne blodbeger-greia og vant frø på en konkurranse på moseplasssen. Har ikke noe erfaring med den fra før, men skal gi rapport om hvordan det går:) Så fint det ble på trappa forresten:) god søndag!

  SvarSlett
 2. Ja, blodbeger er virkelig en vakker plante. Den kan vokse oppover, nedover og bortover. Og den blir sånn som på bildet. Den vokser litt sent i starten, men så tar den helt av... Og så er den slett ikke vanskelig å få til.Jeg sådde den for første gang i fjor... og er helt hekta:-)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg sådde blodbeger for første gang i år, hadde forstått det var slik en enkel plante å få til. Av de 14 frøene jeg sådde fra leverandøren Zimtrade spirte INGEN!

  SvarSlett
 4. Ser at du skriver i kommentar på bloggen min at du ikke får til snøklokkene. Det gjorde ikke jeg heller før jeg hentet meg noen løker fra stedet der jeg vokste opp, hvor jeg så at de spredde seg godt. Og resultatet uteble ikke som du så. Hvis du vil kan jeg sende deg noen løker. Send mail til rhhovden et online.no

  SvarSlett