Instagram

tirsdag 10. juli 2012

10.juli 2012

Fra ubrukelig og kjip plen, til bugnende kjøkkenhage

Før:Nå:
Har plantet lupiner fra frø i år, og det ble akkurat som jeg håpet;
ikke de vanlige, kjedlige, lilla som står ved alle veier.

8 kommentarer:

 1. Så flott det ble=) Artig å se hvor stor forskjell det blir... like veldig godt de stokkene du har lagt til kant. Er det lov til å spørre hvor du har fått tak i dem? Håper du har det bra=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo det kan du godt spørre om, men det vil ikke hjelpe deg noe særlig :-P
   I et innlegg for et par dager siden, er det bilde av hytta som mamma holder på å bygge. Hytta er faktisk et gammelt tømmerhus som kommer fra gården der mamma har vokst opp. De har plukket ned huset, og flydd det til denne setra med helikopter. Det eneste som stod igjen etter huset var steinmuren og stokkene som holdt huset oppe. Siden vi er nærmeste nabo, spurte jeg fint om å få ta stokkene. Så disse stokkene er faktisk 80 år gamle og sannsynligvis fra skogen her. Men de har da ligget under et hus til jeg forbarmet meg over dem ;-)

   Slett
 2. Stor forskjell ikkje minst visuelt. Men det mest fantastiske er jo det ein kan hausta frå desse kassane sånn etter kvart. Kjekt å sjå !! Ha det godt.

  SvarSlett
 3. Det ble en lekker og smart forandring. Skikkelig stilig!

  SvarSlett
 4. Åhh, så fantastisk kult=) Må si de gjør seg i hagen din, og du har helt rett, det vil nok ikke hjelpe meg. Utrolig god idé å bruke dem som kant=)

  SvarSlett
 5. Så fint det har blitt, å kjøkkenhage er det artigste med hagen akkurat nå siden regnet ødelegger alt det andre.
  Nyt dagene.

  SvarSlett
 6. Før og etterbilder er stas. Særlig når det er en så stor forskjell som her. Min kjøkkenhage har nesten ikke fått stell i år, og så vått som det er nå frister det lite å jobbe der.

  SvarSlett
 7. Det ble kjempeflott! Både nyttig og dekorativt! :o)

  SvarSlett