Instagram

søndag 15. april 2012

Kompost-jomfruturen

ENDELIG en dag med sol og jobbe-ute-temperatur :-D Snøen ligger fremdeles flere plasser i hagen, men noen steder går det ann å gjøre litt nytte! Har fylt pallekarmene mine med jord, kukompost OG tamtadaaaa; for første gang har jeg brukt av egen kompost :-D Har gledet meg hele vinteren til å se resultatet av fjorårets kompostering, og jeg er meget fornøyd! Mørk og fin kompost med masse liv i :-)


Herlig!

6 kommentarer:

 1. Koselig bilde av barna og kaninene =)
  Så flink du er som komposterer selv! Jeg har ennå ikke prøvd, men så gøy det må være å kunne lage god næringsrik kompost selv! Gratulerer!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 2. Så gøy med egen kompostjord. Er det varmkompost du har? Isåfall vil jeg gjerne se deg kompostblogge for at jeg skal lære litt, he-he, hørtes det greit ut? Har kaldkompost selv, men det er så begrenset hvor effektivt det er.
  Ha ei finfin uke, klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, ja da må jeg finne ut om jeg har varmkompost eller kaldkompost først.. Trodde jeg hadde kaldkompost, men det har vist seg i vinter at komposten har holdt seg varm og aktiv... Hva er egentlig kriteriene for å kalle det varmkompost?

   Slett
  2. Har googlet litt og kan konkludere med at jeg har en meget velfungerende åpen kompost! Tror jeg..?

   Slett
 3. Gratulerer med vellukka kompostering, du vil få stor glede av å ha kompostjord til å fylle i beda dine. Eg er av dei som ikkje kan fatte at det går an å køyre avfallet vekk dersom det kan finnast ein plass i hagen der det går an å ha ein par kompostbingar. Eg har hatt kaldkompost i omlag 35 år og det er utenkjeleg å slutte med det. Varmkompost er eg meir skjeptisk til, tenkjer at den krev meir pass.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig! Har et godt forhold til kaldkomposten, sannsynligvis blir det et livslangt ett ;-)

   Slett