Instagram

torsdag 5. april 2012

Innekos og prosjekter på vent

Joda, snøen den laver ned og flere av prosjektene mine er blitt satt på vent.. Både jeg og plantene som skal i jorda må nok smøre oss med tålmodighet og holde oss inne en stund til :-)

Det blir høy snop og film faktor denne påska her, det er sikkert og visst :-)


Påskens høydepunkt; jeg drar på jentetur til København til helgen :-D

Nå blir det maling på egg sammen med barna!
God påske ;-)


5 kommentarer:

 1. Heia, takk for kommetar hos mæ, legger mæ til som følger, koselig om du følger mæ og, kor bor du henn i landet, ser du har like mye sne som mæ, ha en fin påske videre, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Hei!
  I påska er det lov å ha høy gotteri faktor!

  Ønsker deg en fortsatt fin påske!

  SvarSlett
 3. Jentetur til Køben er jo absolutt et høydepunkt. Jeg synes at snø er vakkert - men jeg takker for grønne plener og bar mark. Surt er det uansett, så i dag har vi vært inne hos oss også. Fortsatt god påske :) Hanne

  SvarSlett
 4. Hei Aina. Ja Lavendel er nydelig! Eg synes virkelig det er verdt å plante sommerblomster i gamle melkespann.. det er jo så fint :)Men obs! ikke gjør som eg har gjort. Eg hadde ikke laget hull i mitt melkespann her et år. spannet ble stående ute med vann i... slett ikke bra, for etter endel frost det året fikk spannet mitt en rund bunn. Så denne må det nå graves et lite hull til for at den i det hele tatt står ordentlig. Men det er vel ikke mange som lar slike stå ute vinterstid... ehm.. ;)

  Klem, Catharina

  SvarSlett