Instagram

søndag 18. mars 2012

Stige-lykke og snø-ulykke

Etter en god arbeidsøkt i solen på formiddagen, ligger jeg nå i et hjørne og hyler og nekter å se ut vinduet. Det snør nemlig igjen :-(
Jeg fikk god hjelp av min kjære idag og har snekret en stige i bjørk. Er rimelig fornøyd med den :-D Under plantet jeg en eføy i fjor, og håpet er jo at eføyen skal klatre på vakkert vis oppover stigen!




7 kommentarer:

  1. Stigen er alt eit flott blikkfang og endå vakrare vert han når eføyen får boltre seg. Her har det og kome snø i dag, men heldigvis så vart det ikkje noke som la seg på bakken. Vi vil ha vår no.

    SvarSlett
  2. Åhh, det var jo en strålende ide=) Det kommer helt sikkert til å bli superbra=) Jeg ligger i fosterstilling og gråter, for her snør det også!!! Hulk! Håper du får en fin søndag likevel=)

    SvarSlett
  3. Huff, så kjedelig at det snør. Den kommer helt sikkert ikke til å legge seg, i så fall så forsvinner den nok fort skal du se!

    Flott stige, veldig godt jobbet!

    SvarSlett
  4. Fin stige! og kjipt med snø! håper den ikke har lagt seg! Ha en fin-fin dag!

    SvarSlett
  5. Å, så fin stige, og perfekt til klatrestativ! Jeg syns naturmaterialer er aller vakrest! Her ble det også hvitt igjen i går etter mange uker med bare marker. Jeg fikk ryddet bort kvist og kvas før det begynte da, og det som er gjort, er gjort =) I morgen er det vårjevndøgn, sier de, og da er dagen og natten like lang! Jippi!!! Det går rette veien =)

    SvarSlett
  6. Så så - snøen forsvinner snart den, fortvil ikke :-)
    Likte godt den stigen, og finner du et bilde av noe lignende i bloggen min, så vet du hvor jeg stjal ideen fra :-) Jeg trenger et klatrestativ til klematis under en bjørk :-)
    Takk for at du la deg til som følger i bloggen min:-)

    SvarSlett
  7. Så smart å lage en stige. Med eføyen blir den jo også vintergrønn - stilig. :)

    SvarSlett