Instagram

lørdag 30. juni 2012

Historien om en rot

Siden jeg har problemer med ryggen og har fått beskjed med legen om å bevege meg mer, og gjerne i ulendt terreng, gikk jeg og min kjære en skogstur her en kveld. Ett godt stykke oppe i skogen oppdaget jeg en nyyyydelig rot. Den ville jeg selvsagt ha med hjem! Men den var altfor stor. Vel hjemme (og med rotens faktiske størrelse litt i glemmeboken) begynte jeg å legge en plan. Kvelden etter ble min kjære lurt med på en ny skogstur, denne gangen med trillebår :-D Siden jeg fremdeles hadde problemer med ryggen ble min jobb å kommandere og være styrmann. Det liker jeg godt, turpartneren min likte det ikke så godt :-S Etter mye banning og skjenning, to fastkjøringer i gjørme (der jeg satte fast skoen i gjørma, men var like blid!) og et dugelig løft for å få rota opp til huset fra skogsveien, er den nå på plass i hagen. Og jeg liker den!! Og min kjære måtte og innrømme at det var verdt strevet :-)


Alt går med kvinnelist og ståpåvilje :-D

God helg <3

4 kommentarer:

  1. Den rota var veldig flott! Godt din kjære også syns det var verdt strevet.
    Så at du hadde laget rabarbrapai i et tidligere innlegg. Det tror jeg jammen jeg skal lage i dag.
    Ha en fortsatt fin helg!

    SvarSlett
  2. Ha, ha, så utrolig bra=) Enig, den må jo være verdt litt strev=) Fortsatt fin helg til dere. Vibeke

    SvarSlett
  3. Hi-hi, kan kjenne meg igjen. Men jeg kjøpte ny rygg når den gamle var så dårlig at jeg ikke kunne kle på meg selv lenger. Kosta 120 000, men 6 mnd senere haget jeg i vilden sky igjen :) Ønsker deg lykke til med ryggen, usj så kjedelig med vondt i den, man blir så hjelpeløs. Jeg krysser fingrene for at du blir bedre av å gå mye.
    Ha en nydelig lørdagskveld.

    SvarSlett
  4. My family members all the time say that I am wasting my time
    here at web, but I know I am getting know-how daily by reading thes pleasant articles or reviews.    Feel free to surf to my web blog - psn card
    ()

    SvarSlett