Instagram

torsdag 24. januar 2013

24. jan 2013

Min type vinter!

Denne vinteren er helt i min gate. Kaldt, lite snø og fantastisk skøyteis :-)
Spørsmålet er om hagen min liker denne vinteren like godt..? Så mye barfrost som det har vært i år, tror jeg aldri jeg har opplevd før. Det blir spennede å se til våren, om alle mine kjære vekster har overlevd.

Til helgen skal de første frøene i jorden. Siden jeg har en haug med baller i luften for tiden, (ny jobb, høyskolestudie, fagbrev +++) har jeg tenkt å begrense meg litt med frøsådden. Det blir derfor en møysommelig utvelgelse-prosess, før jeg bestemmer meg for noen få typer staude som skal i jorden. Så gjenstår det å se om jeg faktisk klarer å begrense meg ;-)


3 kommentarer:

 1. Barfosten liker ikke jeg heller! Men kanskje det går bra med plantene likevel :) Skal si du er aktiv, høyskolestudier og fagbrev! Imponert!!!
  Og gratulerer med ny jobb også!
  Gøy å så stauder! Jeg har flere potter ute, og flere blir det:)
  Lykke til, med alt du styrer med!

  SvarSlett
 2. Jeg liker også denne vinteren=) Men barfrost er ikke bra... blir spennende å se hva som overlever i hagen. Så spennende med ny jobb og studier=) Jeg sår ikke så mye jeg heller. Prøver heller å så litt mindre enn det jeg rekker over, slik at jeg slipper å miste motet. Håper du har det bra=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Begrensning er oppskrytt ;) Man begrenser seg ikke når det gjelder hage, eller? Isåfall må du lære bort det trikset til oss andre hagegale.
  Finfin helg til deg.

  SvarSlett